Van der Aa's & Zekhuis

Let's Go Dutch

Wij zijn een muzikaal theatergezelschap bestaande uit Lesley van der Aa, Lotte Zekhuis en ik op zang, Marc van de Schoot op bas, David van den Bogaard op gitaar en Florian Hoefnagels op drums. De regie is in handen van Leoni Jansen.

Over mannen en vrouwen is nog lang niet alles gezegd, vinden de zangeressen Lesley van der Aa, Lotte Zekhuis en Michèle van der Aa, maar na hun twee succesvolle theaterprogramma’s Let’s do men en Let’s do her laten ze het er voorlopig bij. Aangezien de dames uitsluitend liedjes zingen die dichtbij hen staan, hoeven ze gelukkig niet lang naar repertoire voor hun nieuwe voorstelling te zoeken. Ze zitten er namelijk bovenop. Liedjes van eigen bodem! Grond waarop deze jonge vrouwen stevig staan: Let’s Go Dutch! Liedjes van Nederlandse artiesten waar ze een geheel eigen draai aan geven, met de vertrouwde ‘touch’ van Leoni Jansen.

Lesley, Lotte en Michèle zijn drie verschillende dames in uiteenlopende fases van het leven, met als verbindend element de liefde voor elkaar en voor het zingen. Dat hoor je: de kleurrijke liedjes in Let’s Go Dutch passen hen als een jas. Pop- en countryliedjes, ballades waarbij de rillingen over je lijf lopen, ze draaien er hun hand niet voor om. Ze weten daarnaast als geen ander hoe ze moeten rocken.

Geniet van deze prachtige stemmen en de verbluffend mooie samenzang.

© 2015 — Michèle van der Aa created by Lyanca Verver